SchwankControl Touch

De innovatieve regeling van Schwank verbindt transparante informatie, eenvoudige bediening en grote flexibiliteit. Hierdoor werkt uw Schwank verwarmingssysteem nog efficiënter.

De moderne verwarmingssystemen van Schwank bieden de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan gegevens over de status, prestaties of actueel verbruik van het systeem te verzamelen en te analyseren. Deze gegevens zijn van groot belang voor het efficiënt verwarmen. Om de verzamelde gegevens op een intelligente manier te kunnen gebruiken hebben de technici van Schwank een regelsysteem ontworpen dat alle gegevens in real-time samenbrengt en analyseert en op een transparante en intuïtieve wijze afbeeldt.

Bij het op een duurzame manier garanderen van een efficiënt werkend verwarmingssysteem speelt onderhoud een belangrijke rol. SchwankControl biedt ook hier een belangrijk voordeel: dankzij de bus-aansluiting op elke verwarming in uw gebouw zal SchwankControl onmiddellijk aangeven als er iets fout gaat. Daardoor kunnen storingstijden worden geminimaliseerd. Behalve de Modbus-interface kan SchwankControl ook nog (aanvullend) een internetverbinding aanbieden. Dat biedt u de gelegenheid van een wereldwijde toegang tot uw verwarmingssysteem. Dit betekent dat u flexibel kunt reageren op nieuwe omstandigheden en de instellingen van uw verwarmingssysteem kunt aanpassen - zelfs zonder ter plekke aanwezig te zijn. Dat maakt SchwankControl tot het ideale regelsysteem, niet alleen voor degene die het gebouw exploiteert, maar ook voor externe dienstverleners die betrokken zijn bij het contract voor energielevering.


NIEUWSBRIEF

Geeft u zich hier op als u voortaan ook de Schwank nieuwsbrief wilt ontvangen.

 

VERWARMINGSSYSTEMEN

SERVICE

ENERGIECALCULATOR

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Click here for more information
OK