Over Schwank

80 Jaar ervaring en 2 miljoen verkochte toestellen – daar kunt u op rekenen


Als uitvinder van de gas-infrarood stralingsverwarming hebben wij onszelf en onze producten al meer dan 75 jaar voortdurend verder ontwikkeld. Door deze consequente verbeteringen zijn wij uitgegroeid tot wereldwijde marktleider op het gebied van energie-efficiënte verwarmingsoplossingen voor gebouwen met een niet-woonbestemming, in het bijzonder hallen en grote ruimtes.

We hebben ons productassortiment door de jaren heen gestaag uitgebreid, steeds met de hoogste kwaliteitseisen. Zij het innovatieve helderstralers, donkerstralers, hybride systemen of luchtverwarmers – wij bieden onze klanten het volledige spectrum aan economische verwarmingstechnologieën uit één hand. Zo zijn wij in staat om onze klanten een systeemneutraal advies aan te bieden.

 

Wat maakt een gas-infraroodstraler tot een Schwank straler?

 

Wij geloven, dat onze passie het doorslaggevende element voor innovatieve producten en diensten is. Gekoppeld aan de Schwank waarden energie-efficiency en kwaliteit “Made in Germany” vormt dit het fundament voor onze dagelijkse arbeid.

 

Elk Schwank-toestel wordt uit de meest hoogwaardige materialen vervaardigd, om een lange technische levensduur zeker te stellen. Wellicht komt het wat perfectionistisch over, maar voor een Schwank product onze fabrieken verlaat, wordt het door en door zorgvuldig getest. Alleen op die manier kunnen wij waarborgen, dat het aan onze hoge kwaliteitsstandaards voldoet en de naam Schwank waardig is.


Van links naar rechts: Oliver Schwank, bedrijfsleider; Elias Schwank, de ‘toekomstige Schwank manager’; Prof. Bernd Schwank, bedrijfsleider en vennoot Schwank GmbH

NIEUWSBRIEF

Geeft u zich hier op als u voortaan ook de Schwank nieuwsbrief wilt ontvangen.

 

VERWARMINGSSYSTEMEN

SERVICE

ENERGIECALCULATOR

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Click here for more information
OK